Gençler Birliği, Yeşilova maçına itiraz etti

Gençler Birliği, Yeşilova maçına itiraz etti

AKSA Süper Lig’in 30’uncu haftasında oynanan ve 1-1 eşitlikle tamamlanan Alsancak Yeşilova – Pera Larnaka Gençler Birliği maçına Gençler Birliği itiraz etti.

A+A-

Yeşilova’nın yerli yabancı statüde olmayan Tamer Cem Haddur’u maç kadrosuna yer alması sonrasında bu maçın sonucundan dolayı Play-out potasında sezonu tamamlayan Gençler Birliği, itirazını Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na yaptı. KTFF Soruşturma Merci yapılan itiraz sonrasında müsabakayı Disiplin Kurulu’na sevk etti. Konu ile ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

 

“20960 maç numarasıyla AKSA Süper Lig’de 30.haftada oynanan Alsancak Yeşilova SK – Pera L. Gençler Birliği SK karşılaşması ile ilgili olarak Pera L. Gençler Birliği’nin ilgili karşılaşmayla alakalı olarak yaptığı itiraz sebebiyle müsabakanın Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verilmiştir.”

 

Saha olaylarına sevk

Soruşturma Merci ayrıca Birinci Lig’in 30’uncu haftasında oynanan Gönyeli – Mustafa Hacıali Yılmazköy karşılaşmasında yaşanan saha olayları nedeniyle her iki kulübü Disiplin Kurulu’na sevk etti. Konu ile ilgili açıklama şöyle:

“20979 maç numarasıyla AKSA 1.Lig’de 30.haftada oynanan Gönyeli SK – M. Hacıali Yılmazköy SK karşılaşmasında yaşanan saha olayları sebebiyle Gönyeli SK ve M. Hacıali Yılmazköy SK takımlarının Disiplin Talimatı Madde 52 uyarınca Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verilmiştir.”

 

 

Bu haber toplam 612 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.